Slogan

Menu orokorra:

Jantokiko zerbitzuak aniztasuna eta kalitatea ditu irizpide, eta elikadura osasuntsua eta orekatua bermatzea helburu, bere zereginetan.
Janaria Kirikiño Ikastolako instalazioetan prestatzen da, ikastolan bertan.

Hilabete honetako menua ikusi >
jantoki

Karbono oinatz baxuko menua:

Karbono oinatz baxuko menua CO2-ko emisio baxuagoak sortzen dituena da, lehengaien jatorritik, sukaldeko prozesatze eta tratamendu, garraio eta kontsumoraino. Karbono oinatz baxuko menu batek inguruneko inpaktua murrizten du, bai azkeneko kontsumitzailearen zein produktorearen aldetik.

Hilabete honetako menua ikusi >
huella de carbono

 

Kirikiño Ikastolako Jantoki zerbitzua:

Jantokiko Zerbitzuak kalitate eta barietate irizpideak betetzen ditu dieta osasuntsu eta orekatua bermatzeko. Janaria Kirikiño Ikastolako instalakuntzetan prestatzen da, ikastolako eraikinean bertan.

Hurrengo dokumentuan duzue Ikastolako jantokiari buruzko informazio guztia.

+ INFO >
comedor

Jantokiko helburuak eta arauak:

Funtzionamendua:
- Ezaugarri orokorrak
- Zerbitzuaren ezaugarriak
- Jantokiko menuak osotzeko oinarriak:
 . Prestatzen den janariaren zenbatekoa
 . Janari errazioak
 . Tenperatura

+ INFO >
comedor

Kirikiño minutu batean
Intranet
Berriak
Bolsa de trabajo
X Web gune honek bere eta hirugarrenen cookieak darabiltza, nabigazioa hobetzeko, zure hobespenetara egokitzeko eta zeregin analitikoak egiteko. Nabigatzen jarraituz gero, gure cookieen politika onartuko duzu. | ONARTU