Kultur jarduerak
![sukaldaritza](/sites/default/files/eke/argazkiak/2022-12/Captura%20de%20pantalla%202022-12-22%20111841.png)
Helburua
Modu osasuntsuan eta autonomoan jateko kontzientzia hartzea, jaki berriak ezagutuz eta dastatuz. Horrez gain, janariaren xahubide globalaz kontzientzia hartzen lagunduko dio.
Materiala
Sukaldeko amantala beharko dute.
![Kolore](/sites/default/files/eke/babesleak/2022-07/kolorea_0.png)
Kurtsoa | Egunak | Ordutegia | Kuota |
---|---|---|---|
LH1 - LH2 | Astelehena | 16:30 - 17:30 | 26€ hilero |
LH3 - LH4 | Astelehena | 16:30 - 17:30 | 26€ hilero |
LH5 - LH6 | Astelehena | 16:30 - 17:30 | 26€ hilero |